Asiaa suden kannanhoidollisesta metsästyksestä

Olemme mukana Liminka-Temmeksen metsästysyhdistyksen ja alueen muiden metsästysseurojen kanssa suden kannanhoidollisen metsästyksen yhteisluvassa. Lupa myönnettiin kahdelle sudelle, joita voidaan pyytää 1. – 15.2.2022 välisenä aikana. Pyynnissä saa olla korkeintaan 50 kokenutta metsästäjää yhtäaikaa, jotka pitää ennakkoon ilmoittaa viranomaisille. Seurojen kesken on sovittu kullekin seuralle kiintiöt pyytäjien määrästä pyynnissä, Lumijoen kiintiö on 15 henkilöä kerrallaan. Pyyntialueena on koko yhteisluvan alue seurojen sovitun kiintiön mukaisesti.

Osallistujan tulee olla valmis lähtemään pyyntiin lyhyellä varoitusajalla heti, kun eläimet on saatu motitettua. Pyyntiä tullaan valvomaan ulkopuolisten vaikuttajien kautta merkittävästi, joten kaikkien on pidettävä huoli, ettei tietoja vuodeta someen tai mihinkään muuhunkaan mediaan.

Pyyntiin ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä tietosi

  • nimi,
  • metsästäjänumero,
  • puhelinnumero
  • voitko osallistua
    • 1. Heti aamusta lyhyellä varoajalla eli ei aikarajoitteita
    • 2. Iltapäivästä (klo14 eteenpäin)
    • 3. Pelkästään viikonloppuisin.

seuraavaan sähköpostiosoitteeseen.  ilmoittautuminen(at)lumijoenmetsastysyhdistys.fi su 16.1.2022 mennessä.